NİĞDE / BOR - Bahçeli Gazi Ortaokulu

Bahçeli Gazi Ortaokulu

Adres
BAHÇELİ BELDESİ CUMHURİYET MAH. ATATÜRK/1 SK. BAHÇELI GAZI ORTAOKULU BLOK NO 6 BOR / NİĞDE
Vizyon
Ülke düzeyinde kaliteli eğitim veren, gerçekleştirdiği akademik, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi odağı haline gelmiş; çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olarak bölgemizde hep önde ve önder olmak.
Misyon
Değişen ve gelişen teknolojik dünyanın umutlu ve mutlu yarınlarına hazırlanarak katılımcı, paylaşımcı, kendine güvenen, Ulu Önder Atatürk´ün ilke ve inkılâplarına bağlı, başarılı, akılcı ve hoşgörülü bireyler yetiştirmek.
Saatler
Ders Başlama saati: 08:40 Ders Bitiş saati: 15:20 Hafta içi kurs başlama saati: 15.30 Hafta içi kurs bitiş saati: 17.00
Kalorifer - Kömür
Ulaşım
1- Niğde - Bahçeli arasında saat 8:00-22:00 arası her saat başı Bahçeli Minübüs Kooperatifi tarafından ulaşım hizmeti verilmektedir. 2- Bahçeliden Bor´a çift saatlerde, Bordan Bahçeliye tek saatlerde olmak üzere 2 saatte bir Bahçeli Minübüs Kooperatifi tarafından servis hizmeti verilmektedir.
Bahçeli Kasabası Bor Niğde
İlçe Merkezine - 8 Km İl Merkezine - 19 Km